Home Vakantiehuizen Toscane Fattoria Casanova

Fattoria Casanova

Fattoria Casanova

De ‘Fattoria Casanova’ te Colleoli (gemeente Palaia) ligt verscholen in het groene landschap van Toscane, temidden van talloze schilderachtige dorpjes. Het grote huis herbergt tien vakantiewoningen in Toscane. Het heuvelachtige terrein biedt mogelijkheden tot wandelingen vanuit het huis. Er is een aparte, deels overdekte buitenruimte met lange tafels en vaste barbecue, waar men, genietend van het uitzicht, heerlijke maaltijden kan organiseren. Het zwembad ligt op een mooi panoramisch punt. Huis en terrein worden door het aardige beheerdersechtpaar goed verzorgd. Er worden hier ook heerlijke wijnen gemaakt. Groente en fruit uit de moestuin, indien voorradig. Tuin met diverse zithoekjes. Op loopafstand is er een restaurant, Palaia ligt op 2 km afstand.

Casanova – Levante is een 2p-kamer met badkamer, gelegen op de eerste verdieping naast ‘Casanova – Garbino’. Deze kamer kan met willekeurig welk ander appartement gecombineerd worden.

Casanova – Garbino ligt op de eerste verdieping. Woonkeuken met hoekbank, woon / slaapkamer met 2p-bedbank, in open verbinding met de woonkeuken, slaapkamer met 2p-bed, en badkamer met douche en bidet.

Over Palaia
Het prachtige middeleeuwse stadje Palaia (900 inwoners) heeft veel bedrijvigheid en is één van de mooiste bezienswaardigheden in Toscane. Men waant zich terug in de tijd, wanneer men de ouderwetse timmerwerkplaatsen, lijstenmakerijen etc. ziet. Er zijn winkels, enkele bars, terrassen, restaurants, een ijssalon, een pizzeria, postkantoor, bank etc., zonder dat het dorpje daardoor haar authenticiteit verliest.

Middenin het dorp is de ‘Rocca’ een berg die men kan beklimmen en waarvandaan men een prachtig uitzicht heeft. Iets buiten Palaia staat de kerk ‘Pieve di San Martino’. De vergezichten in en rond Palaia zijn fenomenaal.

In de omgeving van Palaia zijn mooie wandelingen te maken. Huurders krijgen beschrijvingen voor deze wandelingen, een plattegrond, en tips voor restaurants, markten, eten bij particulieren, kokkin aan huis, proeverij van Toscaanse gerechten, etc.

Bekijk nu meer info en de beschikbaarheid

SIMILAR ARTICLES

Agritoerisme